Prijava

Vaša prijava

Humanitarka ponovno oduševila brojne Velikogoričane, za malenog Nou prikupljeno 845 eura

['goričani humanitarka', 'humanitarka']

Na Betoncu u Cvjetnom naselju, ove subote na goričkoj Humanitarki okupilo se stotinjak velikogoričkih navijača koji su, uz nogometne ekipe, uživali u užarenoj atmosferi koja nije popuštala do zadnjih minuta popularnog nogometnog hakla. Deveta humanitarka ove godine bila je posvećena malenom sugrađanu iz Kuča, Noi Kokanoviću, kojem će sva prikupljena sredstva ići za liječenje i rehabilitaciju.

Nogometne utakmice krenule su već od ranih jutarnjih sati, međutim borba za titulu najboljih, u kasnim večernjim satima, vodila se između igrača Gorenc Transporta i Polj Proma, od kojih je pobjedu odnio Gorenc Transport. Iz pobjedničke ekipe kao najbolji igrač proglašen je Luka Sedlaček kojemu je uručen Trofej Domagoj Matezović.

Veliko zadovoljstvo humanitarnim događajem pokazali su i naši velikogorički humanitarci od kojih je i ove godine, ponovno na Betoncu, bio VG Legacy te HU Buvljakuše koje su u svojem zabavnom kutku uz brojne slastice pripremile raznolik program, no najvažnije od svega, prikupile donacije za malenog Nou.

Vaše vrijedne ruke čuda rade i to već svi Goričani znaju i zato vam hvala srca. Ali kao i uvijek, hvala Vama, naši dragi Goričani, naši sugrađani najvećeg srca na planeti koji ste došli u tako velikom broju. Zahvaljujući vama skupili smo velikih 845 eura i time skupa s ekipom iz Goričani Humanitarka započeli našu novu misiju da pomognemo velikom heroju Noi Kokanoviću, poručuju iz Udruge.

 

 

Objava Humanitarka ponovno oduševila brojne Velikogoričane, za malenog Nou prikupljeno 845 eura pojavila se prvi puta na V'Gradu.