Prijava

Vaša prijava

Maraton klub sudjelovao na prestižnom Medvednica Trailu, Jasna Mikučić osvojila četvrto mjesto

['maraton klub', 'maraton klub velika gorica']

Naši velikogorički trkači proteklog vikenda nastupili na Medvednica Trailu na zagrebačkoj planici. Od petero trkača najvrijedniji je rezultat postigla Jasna Mikulić, završivši na četvrtom mjestu ženske kategorije na stazi od 30 kilometara, objavljuju iz Kluba.

Medvednica Trail jedna je od popularnijih planinskih utrka u hrvatskoj metropoli, a u nedjelju 28. svibnja okupila je oko 550 trkača u kategorijama djece i odraslih.

Troje predstavnika imali smo na stazi Plazur, dužine 30 kilometara. Jasna Mikulić ostvarila je fenomenalan rezultat, završivši na četvrtom mjestu od 22 trkačice, a uz finišersku medalju osvojila je i srebrnu medalju za drugo mjesto u dobnoj kategoriji Ž35. Jasna je 30 km istrčala za 3 sata 51.17 minuta, zauzevši 32. mjesto među 87 finišera.

Hrvoje Mikulić bio je 31. u generalnom poretku i 28. među muškarcima, s vremenom 3.50.57. Treći trkač kluba na 30-kilometarskoj stazi bio je Marijan Malčević, koji je također uspio doći do cilja za manje od četiri sata (3.58.09), zauzevši 37. mjesto generalke i 31. mjesto u muškoj kategoriji.

Na stazi Gorščica, dugoj 15 kilometara, trčale su Vedrana Janjić i Kristina Terzić. Među 227 finišera, Vedrana Janjić je s vremenom 1.27.14 bila odlična 44., a u ženskoj konkurenciji među 94 trkačice osvojila je odlično šesto mjesto. Kristina Terzić je s vremenom 1.39.20 bila 18. u ženskoj konkurenciji.

Objava Maraton klub sudjelovao na prestižnom Medvednica Trailu, Jasna Mikučić osvojila četvrto mjesto pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Terenska nastava - Kamačnik