Prijava

Vaša prijava

Društvo žena Novo Čiče prikupilo igračke i bojanke za oboljelu djecu KBC-a Zagreb

['društvo žena novo čiče', 'igračkom do osmijeha', 'novo čiće']

Članice Društva žena Novo Čiče podržale su hvalevrijednu akciju pod nazivom “Igračkom do dječjeg osmijeha” u kojoj se prikupljaju igračke i slikovnice za oboljelu djecu KBC-a Zagreb.

Članice su se svojom donacijom priključile akciji sakupljanja plišanaca i slikovnica za KBC. Zahvaljujemo se svima koji su nam se priključili u ovoj akciji, poručile su članice putem svojih društvenih mreža.

Društvo žena Novo Čiče

O akciji su se oglasili i iz zagrebačke bolnice i zahvalili svima koji su sudjelovali u akciji te malim djelima vratili oboljeloj djeci osmijeh na lice.

Društvo žena Novo Čiče

Zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su do sada donirali igračke. Akcija prikupljanja igračaka za naše male pacijente bila je vrlo uspješna te smo sakupili veliki broj igračaka iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. S obzirom na navedeno akcija prikupljanja igračaka završava s danom 19.5.2023. godine, navode iz KBC-a Zagreb putem svoje stranice.

Objava Društvo žena Novo Čiče prikupilo igračke i bojanke za oboljelu djecu KBC-a Zagreb pojavila se prvi puta na V'Gradu.