Prijava

Vaša prijava

Provedite dan na Tuđmancu uz brojne aktivnosti povodom Festivala vještina

['festival vještina']

Festivala vještina za život u organizaciji Grada i Saveza izviđača Hrvatske po drugi put se održava u našem gradu. Festival, usmjeren na prezentaciju kampanje “Vještine za život – Putokaz za bolji svijet”, koju su pokrenuli Savez izviđača Hrvatske, Ravnateljstvo civilne zaštite, Hrvatski Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska zajednica tehničke kulture prošle godine.

U Parku dr. Franje Tuđmana danas možete sudjelovati u čak više od 30-ak aktivnosti koje su za posjetitelje pripremile razne partnerske organizacije i institucije usmjerene na izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje te razvoj vještina za samostalnost kod djece i mladih.

Program se održava u dva odvojena dijela, nona istoj lokaciji. U prijepodnevnom terminu koji traje do 13:00 sati te u poslijepodnevnom koji traje od 15:00 do 18:00 sati.

Nakon Festivala vještina možete ostati u Parku dr. Franje Tuđmana jer će uslijediti bogat program povodom VG Festa pod pokroviteljstvom Grada Velika Gorica i Turističke zajednice grada Velika Gorica, a u kasnim večernjim satima, u 20:30 slijedi i koncert grupe Zabranjeno pušenje.

Objava Provedite dan na Tuđmancu uz brojne aktivnosti povodom Festivala vještina pojavila se prvi puta na V'Gradu.