Prijava

Vaša prijava

Posjetili smo “Plejs”, novo najkul mjesto za sve ljubitelje plejke i videoigara u Velikoj Gorici

['gameri', 'gaming', 'gejmanje', 'igranej', 'igraonica', 'moderna igraonica', 'playstation', 'plejs', 'videoigre', 'vr']

Prije nekoliko dana u Velikoj Gorici otvorena je jedna od najzanimljivijih modernih igraonica na ovom području. Na adresi Ulica kneza Branimira 3, pod nazivom “Plejs” pronaći ćete “najkul” mjesto u gradu i oazu zabave za sve ljubitelje videoigara.

Iza naziva „Plejs“ krije se pregršt zabavnog sadržaja koje će, neupitno, zabaviti posjetitelje svih uzrasta – od najstarijih do onih najmlađih. Savršena je ideja i za proslave rođendana ili jednostavno opuštanje i zabavljanje uz gledanje filmova i utakmica s ekipom.

Kratkotrajni bijeg u svijet mašte i suvremene tehnologije zasigurno će goditi i roditeljima koji svoje klince mogu ostaviti u Plejsu dok bezbrižno obavljaju svoje obaveze ili druže se s prijateljima.

Zavalite se u ugodnu fotelju i zaigrajte PS5 te isprobajte VR2 naočale i Formula setup

Kako nam kažu dečki koji su zajedničkim snagama otvorili Plejs, to je mjesto predviđeno za opuštanje, zabavu i druženje, a svojim posjetiteljima nudi ugodan ambijent u novouređenom prostoru, natjecanja u raznim e-sportovima organiziranih u obliku turnira i liga, bezbrižno uživanje najnovijih igara na PS5 konzoli, iskustvo najnovije tehnologije poput VR2 naočala i Formula setupa. 

Do sredine lipnja, u Plejsu se možete okušati u “rundi” igranja besplatno jer je gorička ekipa osigurala svim posjetiteljima prvih sat vremena besplatno igranje.

Plejs se sastoji od dvije velike prostorije u kojima se može smjestiti do osmero igrača, dva mala “plejsa” u kojima se može igrati jedan na jedan, a treća soba, koja će se uskoro urediti, bit će simulator za formulu sa sjedalicom, VR-om, pedalama i volanom.

No uz sve navedeno, Plejs je lokacija gdje bezbrižno možete organizirati rođendan ili opustiti se s frendovima uz gledanje filmova ili utakmica.

Naša vizija je da Plejs postane mjesto okupljanja za sve koji vrijeme vole provoditi s prijateljima i bližnjima uz ugodno iskustvo gejmanja e-sportova bilo kroz natjecanje, opuštajuće igranje nakon svakodnevnih obaveza ili proslavu rođendana. Plejs je zamišljen kao točka koja objedinjuje sva osjetila s ciljem pružanja zabave, ugode i razonode. Želimo stvoriti najljepše uspomene koje će zauvijek ostati našim mališanima koji se odluče slaviti rođendan kod nas, govore nam ambiciozni mladi dečki koji su hrabro odlučili svoju ideju realizirati u stvarnost.

Nova oaza zabave koja nudi druženje, natjecanje za gamere, ali i mnogo više od toga

U vrijeme kada se mlađe generacije sve češće zabavljaju provodeći vrijeme ispred malih ekrana, otvaranje suvremene igranioce čini se kao odlična ideja, a kronični nedostatak ovakve ponude u našem gradu dečkima iz Plejsa mogao bi biti veliki vjetar u leđa. Sama ideja za otvaranjem Plejsa rodila se u nedostatku sličnih sadržaja na području Velike Gorice.

I sami smo iskusili nedostatak sadržaja u našem gradu, odlučili smo poduzeti taj korak te našim Plejsom pružiti mjesto svima koji žele uživati u e-sportovima, sportskim utakmicama i filmovima. Bitno nam je da je društvo na okupu uz sadržaj koji vole i to se trudimo ostvariti, govore nam.

Zabava za sve generacije

Kako nam govore, cilj im je osigurati mjesto za kvalitetno druženje te stvoriti zajednicu u kojoj će se svatko osjećati ugodno i zadovoljno, no uz to uspostaviti odličnu suradnju sa svojim korisnicima i posjetiteljima Plejsa čije zahtjeve i mišljenja spremno uvažavaju prilagođavajući ponudu potrebama klijenata.

– Kranji cilj je formiranje timova za veće razine natjecanja u Hrvatskoj, dodaju dečki iz Plejsa kojeg možete posjetiti svakim danom – od ponedjeljka do četvrtka te nedjeljom od 10 do ponoći, a petkom i subotom možete doći igrati od 12 do 2 sata u noći. Za više informacija i eventualne upite zapratite ih na Instagramu.

Objava Posjetili smo “Plejs”, novo najkul mjesto za sve ljubitelje plejke i videoigara u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na V'Gradu.