Prijava

Vaša prijava

Udruga žena Kozjača svojim sportskim igrama oživjela brege i dobro zabavila posjetitelje

['kozjača', 'sportske igre', 'udruga žena kozjača']

Povodom blagdana i neradnog dana, jučer, 8. lipnja Udruga žena Kozjača organizirala je 2. Sportske igre u mjestu Kozjača. Već drugo natjecanje po redu okupilo je brojne posjetitelje i članice drugih udruga i društava koje su ženama iz Kozjače svojim sudjelovanjem dale veliku potporu.

Udruga žena Kozjača

Natjecanje koje je dobro testiralo formu svih onih koji su se okušali u sportskim igrama, ujedno je i jako zabavilo igrače, a dobre stare igre igre koje smo mnogi igrali kao djeca, probudile su čak i nostalgiju. Natjecatelji su se tako borili za titulu najboljeg u potezanju štrika, kartanju, bacanju kolutova, bacanju loptica te, sećer na kraju, zapjevale su se i karaoke.

Udruga žena Kozjača

Igre su se održale ispred Društvenog doma Kozjača te u obližnjem dječjem igralištu, no kako nam govore članice Udruge, loši vremenski uvjeti nažalost su pokvarili planove u tradicionalnom skakanju u vreći, igranju graničara i nogometa.

Udruga žena Kozjača

Kozjača je malo ali živo mjesto i mislim da je svima drago doci u naše brege te da se ovdje ugodno osjećaju. Veselimo se sljedećim druženjima u ovakvom kapacitetu, kazala nam je predsjednica Udruge žena Kozjača Božica Kovačić.

Udruga žena Kozjača

No odlične zabave nije nedostajalo, a kako poručuju iz Udruge žena Kozjača, iznimno su zahvalne svim posjetiteljima i sudionicima koji su im se pridružili, a posebnu zahvalu ukazuju članicama Udruge žena Kravarsko, Društvu žena Šćitarjevo, Društvu žena Pešćenica, Udruzi Hrvatske uzorne seoske žene te Društvu žena Velika Mlaka.

Udruga žena Kozjača

 

Objava Udruga žena Kozjača svojim sportskim igrama oživjela brege i dobro zabavila posjetitelje pojavila se prvi puta na V'Gradu.