Prijava

Vaša prijava

Rebeka, Ena i Nika iz OŠ Jurja Habdelića su dobitnice Oskara znanja, čestitamo!

[]

Tri velikogoričke učenice, Rebeka Ćaćić, Ena Novak i Nika Cundeković, iz Osnovne škole Jurja Habdelića kao priznanje za svoj vrijedan rad,, trud i marljivost dobit će Oskar znanja. Oskar će im biti dodijeljen jer su na državnom natjecanju ostvarile impresivne rezultate i došle do pobjede. Djevojke su prvakinje iz STEM područja gdje dominiraju uglavnom dječaci, čestitamo!

Najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 19. put. Skulpturu Oskar znanja izradili su učenici i učitelji Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Svečana dodjela Oskar znanja pobjednicima državnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2022./2023., i učenicima koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima održat će se u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu, navodi se na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje.

Dodjelu Oskar organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija. Ove godine prestižnu nagradu dobit će 375 učenika.

 

Objava Rebeka, Ena i Nika iz OŠ Jurja Habdelića su dobitnice Oskara znanja, čestitamo! pojavila se prvi puta na V'Gradu.