Prijava

Vaša prijava

Detalji nesreće u Novom Čiču – mladić (28) koji se zaletio u ogradu imao 0,54 promila

[]

Tijekom vikenda, od 4. do 7. kolovoza, provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ kojom je na području našeg grada utvrđeno 17 ciljanih prekršaja.

Najviše prekršaja, njih 12 bilo je zbog prekoračenje brzine kretanja vozilom, a onda još 2 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje te po jedan prekršaj vožnje vozilom pod utjecajem alkohola, prekršaj nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje te prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom.

Vikend rekorder prouzročio prometnu nesreću u Novom Čiču

Također je utvrđeno i pet ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 22 prometna prekršaja, a za napomenuti je da su se u vrijeme vikenda dogodile tri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama, govori nam jutros policija. Podsjetimo, prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u subotu oko 3 sata ujutro kada je mladić naletio na ogradu dvorišta i lakše ozlijedio sebe i suvozačicu. Ujedno, taj vozač je i vikend rekorder. 

U subotu, 5. kolovoza u 03,15 sati, muškarac starosti 28 godina, upravljao je osobnim vozilom krećući se Velikogoričkom ulicom u mjestu Novo Čiče. Nadzorom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 0,54 g/kg., umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg. Istom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati, isključen je iz prometa i biti će mu uručen Obavezni prekršajni nalog, pojašnjava policija.

 

 

Objava Detalji nesreće u Novom Čiču – mladić (28) koji se zaletio u ogradu imao 0,54 promila pojavila se prvi puta na V'Gradu.