Prijava

Vaša prijava

Pozivaju se poljoprivrednici iz Kravarskog i Pokupskog da se prijave na LAG-ov natječaj

[]

Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis je 2. kolovoza objavila natječaj za poljoprivrednike za provedbu podmjere 19.2. “Provedba operacija unutar CLLD strategije”. 8. LAG Natječaj za tip operacije 1.1.4. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Rok za podnošenje zahtjeva za povećanjem konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava putem modernizacije možete poslati između 1. rujna i 2. listopada 2023. godine.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i proizvođačke organizacije sa sjedištem/prebivalištem na području LAG-a Vallis Colapis koji obuhvaća područje gradova Duge Rese, Karlovca i Ozlja, te općina Draganić, Kamanje, Krašić, Kravarsko, Lasinja, Netretić, Pisarovina, Pokupsko, Ribnik, Žakanje, Žumberak.

Intenzitet potpore iznosi do 50% od ukupno prihvatljivih troškova. Za mlade poljoprivrednike intenzitet potpore iznosi do 70% od ukupno prihvatljivih troškova.

Više o samom natječaju možete pronaći na sljedećem linku

Objava Pozivaju se poljoprivrednici iz Kravarskog i Pokupskog da se prijave na LAG-ov natječaj pojavila se prvi puta na V'Gradu.