Prijava

Vaša prijava

Vozač (61) bez vozačke dozvole, sa 1,47 promila, vozio neregistrirani motor u Lukavcu, odmah je priveden

[]

Tijekom vikenda, od 18. do 21. kolovoza, velikogorička policija provela je još jednu vikend akciju u kojoj je utvrdila ukupno 14 ciljanih prekršaja.

Najviše prekršaja, njih pet bilo je zbog prekoračenja brzine kretanja vozilom. Ostali vozači kažnjeni su zbog ovih prekršaja:

  • 3 prekršaja vožnje vozilom pod utjecajem alkohola
  • 3 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje
  • 2 prekršaja zabrane upravljanja motornim vozilom
  • 1 prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom

Također je utvrđeno i deset ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 24 prometnih prekršaja, a najveća koncentracija alkohola zabilježena je kod 61-godišnjaka koji je zaustavljen na području Lukavca.

U nedjelju, 20. kolovoza u 11,50 sati, muškarac starosti 61 godina, upravljao je neregistriranim motociklom krećući se ulicom Lužec u mjestu Lukavec. Nadzorom utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imala prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,47 g/kg., umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom na motorni pogon. Isti je uhićen i, smješten u prostorije za zadržavanje ove PP do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te je uz Optužni prijedlog prepraćen na Općinski sud u Velikoj Gorici– Prekršajni odjel, navodi velikogorička policija.

Također, tijekom vikenda dogodile su se tri prometne nesreće, sve s materijalnom štetom. 

 

 

 

Objava Vozač (61) bez vozačke dozvole, sa 1,47 promila, vozio neregistrirani motor u Lukavcu, odmah je priveden pojavila se prvi puta na V'Gradu.