Prijava

Vaša prijava

Apel obitelji – djevojčica Lea (12) hitno treba asistenta u nastavi za peti razred u OŠ Vukovina

[]

Obitelj dvanaestogodišnje djevojčice iz Vukovine moli za pomoć. Lea, koja ima dijagnosticirane poteškoće poput epilepsije, ADHD-a i elemenata autizma, priprema se za početak petog razreda, ali joj je potreban asistent u nastavi kako bi joj se osigurala podrška i prilagodbe za što lakši školski napredak.

Leina samostalnost i društvenost su primjetni, ali manjak koncentracije i fokusa predstavljaju prepreke u školskom okruženju. Njezini roditelji su predani u potrazi za odgovarajućim asistentom u nastavi već nekoliko mjeseci, no do sada nisu uspjeli pronaći odgovarajućeg kandidata.

Osnovna škola Vukovina također je podržala obitelj u potrazi, no nitko se nije javio na natječaj. Sada, kako se početak školske godine približava, Lea i njezina obitelj očajnički traže osobu koja bi joj mogla pružiti podršku tijekom nastave.

Od ožujka ove godine smo u potrazi za pomoćnikom u nastavi za svoju 12-godišnjakinju koja za tjedan dana kreće u peti razred. Lea je dijete s nizom dijagnoza, a evo uz sav trud i muku, niti mi, a niti škola nismo uspjeli pronaći nikoga. Školi se na natječaj nije javio apsolutno nitko, nama osobno jesu tri osobe, no na žalost, brzo su odustale, govori nam Leina majka.

Svi zainteresirani, koji osjećaju kao da imaju potrebne vještine i spremni su pružiti podršku Leinom školskom putovanju, mogu se obratiti obitelji putem privatne poruke radi daljnjeg dogovora. Važno je Lei pružiti podršku kako bi mogla nesmetano sudjelovati u školskim aktivnostima i ostvariti svoj puni potencijal.

 

Objava Apel obitelji – djevojčica Lea (12) hitno treba asistenta u nastavi za peti razred u OŠ Vukovina pojavila se prvi puta na V'Gradu.


PRVI DAN NASTAVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2023./2024.