Prijava

Vaša prijava

“Petek na Gorice” donosi food i art corner, pozivaju se udruge, obrtnici i drugi da predstave svoju ponudu

[]

Turistička zajednica grada Velike Gorice za ovu je jesen pripremila je novu zanimljivu manifestaciju “Petek na Gorice” kod Muzeja Turopolja, o kojoj smo vam malo više objavili ovdje.

Dolaskom prvih jesenskih dana taj tradicijski običaj okupljanja nastoji se učiniti privlačnim i atraktivnim mlađim urbanim generacijama, a manifestacija će se organizirati svaki prvi petak u mjesecu.

Ideja je da se na jednom mjestu okupi ponuda lokalnih poljoprivrednih proizvođača, obrtnika,  kulturnih i drugih udruga te da se zanimljiva raznovrsna ponuda prezentira u posebno scenografski uređenom prostoru u centru grada. Izlagači će biti podijeljeni u dva tematska prostora ovisno o njihovoj ponudi – kutak s hranom (Food corner) i umjetnički kutak (Art corner), objavljeno je tako na stranici Udruženja obrtnika Velike Gorice putem koje se pozivaju svi zainteresirani obrtnici da prijave svoje sudjelovanje na atraktivnoj novoj manifestaciji.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u listopadu i studenom mogu se javiti u ured Turističke zajednice Velike Gorice putem maila tzvg@tzvg.hr ili na broj 01 6221666.

Obrtnici se mogu javiti i u Ured Udruženja obrtnika Velike Gorice na mail uovg@obrtnici-vg.hr ili broj 01 6222110.

Objava “Petek na Gorice” donosi food i art corner, pozivaju se udruge, obrtnici i drugi da predstave svoju ponudu pojavila se prvi puta na V'Gradu.