Prijava

Vaša prijava

Udruga VG Branitelji – Velika Gorica i ove godine osigurava trasu međunarodne utrke ‘CRO RACE 2023’

[]

I ove godine Udruga VG Branitelji – Velika Gorica preuzima ključnu ulogu u osiguravanju sigurnosti i uspješnog održavanja međunarodne biciklističke utrke “CRO RACE 2023”. Sa svojih 27 redara, udruga će brinuti o sigurnosti natjecatelja i gledatelja duž trase utrke, posebno na zahtjevnoj 6. etapi Samobor – Zagreb.

Ta šesta etapa, koja će se održati u nedjelju, 1. listopada 2023., obuhvaća impresivnih 159,5 km biciklističkog izazova, uz visinsku razliku od čak 625 metara. Utrka će započeti u pitoresknom Samoboru, a završiti u prijestolnici Hrvatske, Zagrebu. No, ono što ovu etapu čini iznimno izazovnom su segmenti trase od Velike Gorice do tvornice papira Pana u Zagrebu.

Upravo na toj kritičnoj dionici, duljine 16,2 km, od 33,7 km do 49,9 km ukupne dužine utrke, Udruga VG Branitelji – Velika Gorica postavlja svojih 27 stručnjaka kako bi osigurali da sve protekne glatko. Ovi volonteri ne samo da će brinuti o prometu i održavati red na trasi, već će i pružiti podršku natjecateljima, potičući ih da daju najbolje od sebe u ovoj izazovnoj etapi.

“CRO RACE 2023” je prestižna međunarodna biciklistička utrka koja privlači vrhunske bicikliste iz cijelog svijeta. Ova utrka nije samo sportski događaj, već i prilika za Hrvatsku da pokaže svoju ljepotu i gostoljubivost svijetu.

Ukupna dužina svih šest etapa iznosi impresivnih 972,0 km, s ukupnom visinskom razlikom od nevjerojatnih 12.125,0 metara. Svaka etapa donosi svoje izazove, ali i priliku za natjecatelje da pokažu svoje sposobnosti i izdržljivost.

Udruga VG Branitelji – Velika Gorica ponosno sudjeluje u osiguravanju sigurnosti ove važne biciklističke utrke, istovremeno promovirajući svoju zajednicu i doprinoseći uspjehu događanja “CRO RACE 2023”. Njihova posvećenost i volonterizam čine ih ključnim čimbenikom u ostvarivanju uspješne utrke i stvaranju nezaboravnog iskustva za sve sudionike.

Ova međunarodna biciklistička utrka obećava uzbuđenje i adrenalinske trenutke za gledatelje i natjecatelje, a zahvaljujući predanosti i angažmanu Udruga VG Branitelji – Velika Gorica, bit će osigurano da se svi mogu fokusirati na uživanje u utrci i prekrasnom krajoliku Hrvatske.

Objava Udruga VG Branitelji – Velika Gorica i ove godine osigurava trasu međunarodne utrke ‘CRO RACE 2023’ pojavila se prvi puta na V'Gradu.