Prijava

Vaša prijava

NK Kurilovec – punih 75 godina nogometne strasti i obiteljskog zajedništva

[]

U srcu Kurilovca, na zelenom travnjaku prepunom povijesti, jučer je odjeknula slavljenička euforija dok je Nogometni klub Kurilovec proslavljao svoju 75. obljetnicu. Ova sportska institucija, čiji je temelj postavljen davne 1948. godine pod imenom NK Udarnik, ovogodišnju obljetnicu obilježila je na svoj jedinstveni način, ostavljajući trajni dojam na sve prisutne.

Tradicionalni “Dan roditelja” u klubu, inače poznat po roštiljanju i utakmicama majki protiv njihovih sinova, pretvorio se u nešto nevjerojatno. Umjesto tradicionalnih sportskih izazova, večer je obasjana sjajem 75 rođendanskih baklji koje su zapaljene u 19:48, podsjećajući nas na 75 godina strasti, predanosti i nogometne tradicije.

NK Kurilovec, nekoć poznat kao NK Udarnik, prošao je dug put od svojih skromnih početaka. Danas je sinonim za nogometnu strast i obiteljsko zajedništvo u Kurilovcu. Njihova 75. obljetnica bila je prigoda za podsjećanje na njihovu bogatu prošlost i razmišljanje o budućim uspjesima.

Ovogodišnji “Dan roditelja” okupio je stotine djece i njihovih roditelja na Sportskom centru Udarnik, gdje su svi zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu. Ovo godišnje okupljanje postalo je simbol kurilovečkog kluba i prilika za stvaranje trajnih uspomena.

Spektakularno paljenje 75 baklji u 19:48 nosilo je duboku simboliku, podsjećajući nas na godinu osnivanja kluba. Ovaj trenutak bio je samo početak slavlja, jer će se svečanosti nastaviti s akademijom na kojoj će biti prikazan video uradak koji će nas provesti kroz bogatu povijest nogometa u Kurilovcu.

NK Kurilovec nije samo nogometni klub; to je obitelj koja slavi 75 godina strasti prema nogometu i zajedništva. Ovo slavlje nije samo obilježavanje prošlosti, već i obećanje budućnosti ispunjene uspjesima i nezaboravnim trenucima na terenu.

U zaključku, 75. obljetnica Nogometnog kluba Kurilovec bila je spektakularna proslava koja će ostati urezana u srcima svih koji su sudjelovali. Ovaj klub nije samo sportska institucija; to je simbol zajedništva, strasti i neprestane predanosti nogometu. Kao što su 75 baklji obasjale noć, tako je i NK Kurilovec obasjao svoju zajednicu svjetlom nogometne strasti.

Objava NK Kurilovec – punih 75 godina nogometne strasti i obiteljskog zajedništva pojavila se prvi puta na V'Gradu.