Prijava

Vaša prijava

Pridružite se 5. Posavskoj bažulijadi – Prijavite ekipu i osvojite titulu najbolje pripremljenog graha

[]

U potrazi ste za savršenom nedjeljom punom ukusne hrane, veselja i natjecateljskog duha? Ne tražite dalje! U nedjelju, 24. rujna, na adresi Orle 5, ispred zgrade Općine, održava se nezaboravno kulinarsko natjecanje – 5. Posavska bažulijada. Okupite svoj tim, pokažite svoje kulinarske vještine i pripremite se za dan prepun uzbuđenja!

Svaka ekipa će imati priliku pokazati svoje umijeće u pripremi graha pred publikom. Osim što ćete se natjecati za titulu najbolje pripremljenog graha, imat ćete priliku i za osvojiti nagradu za najljepše uređen stol. Udruga mladih Općine Orle osigurava svakom timu 2 kg graha kao i pribor za posjetitelje. Jedino pravilo? Zabranjeno je prokuhavanje graha prije natjecanja!

Natjecanje se odvija na otvorenom i pred brojnim posjetiteljima koji neće samo uživati u degustaciji, već i u promatranju vještina pripreme graha. Ako niste za kuhanje, dođite i budite dio publike koja će se počastiti raznim slasticama i uživati u glazbi.

Osim izvanredne hrane, očekuju vas i razne slastice te ugodna glazba koja će dodatno podići atmosferu. Ovo je prilika za okupljanje obitelji i prijatelja, ali i za upoznavanje novih ljudi koji dijele vašu strast prema kuhanju i dobrim okusima.

Za prijavu i dodatne informacije, slobodno se obratite Lejli Pokas na broj 095 377 4546. Prijave su otvorene do 17. rujna, stoga ne čekajte predugo!

Nemojte propustiti ovu fantastičnu priliku za ne samo pokazati svoje kulinarske vještine, već i za odlično se zabaviti. Vidimo se na Bažulijadi 2023!

Objava Pridružite se 5. Posavskoj bažulijadi – Prijavite ekipu i osvojite titulu najbolje pripremljenog graha pojavila se prvi puta na V'Gradu.