Prijava

Vaša prijava

Besplatna radionica za poslovnjake – Naučite o svim mogućnostima Google Business Profila

['Google Business Profila', 'vegora']

Velikogorička razvojna agencija – VEGORA organizira besplatnu radionicu ‘Sve mogućnosti Google Business Profila’ ovog petka, 22. rujna, u POU Velika Gorica u trajanju od 12 do 15 sati. Prijaviti se možete ovdje.

Radionica “Sve mogućnosti Google Business Profila” je namijenjena svim velikogoričkim poslovnim subjektima, obiteljskim gospodarstvima i iznajmljivačima. Na radionici će se prezentirati koje koristi Google Business Profil pruža te promjene u sustavu nastavno na izmjene u 2022. godini kada je Google My Business postao Google Business Profil.

Ima puno razloga zašto imati Google Business Profil, a posebno je važan za lokalno pretraživanje (lokalni SEO) te privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. Bilo da se radi o restoranu, kozmetičaru, frizeru ili vodoinstalateru ili zabavi, biti prisutan znači imati direktnu komunikaciju s klijentima. Ukoliko niste na popisu lokalnih tvrtki kad kupac pretražuje (ili nemate povezane kontakte na profilu) propuštate veliku priliku za konverziju.

Bez obzira imate li web stranicu, bili prisutni na društvenim mrežama, ovo je profil koji povezan s najviše korištenom tražilicom i kartama te korisnik ne treba biti prijavljen da mu se prezentirate, samo treba u Google tražilicu tražiti vaše usluge na željenoj lokaciji. Svi mi te usluge koristimo u svakodnevnom životu te ovim putem samo preuzimate kontrolu nad prezentacijom svoje tvrtke na najviše korištenoj tražilici.

Neke glavne mogućnosti:

  • Kratak opis poslovanja i/ili detaljan opis svih usluga koje nudite i posebnih ponuda
  • Kontakt podaci, klik za poziv, instant komunikacija, poruke
  • Mjesto poslovanja, mogućnost više lokacija ili poslovanje bez lokacije
  • Radno vrijeme
  • Veze na web stranice
  • Pitanja i odgovori
  • Recenzije (sa slikama)
  • Objave

PREDAVAČ:

Krešimir Koružnjak je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža” – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.

U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing” i “Specijalist za internetsko oglašavanje”.

Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@vegora.hr ili na 01/5542-668.

Prijavite se OVDJE

Objava Besplatna radionica za poslovnjake – Naučite o svim mogućnostima Google Business Profila pojavila se prvi puta na V'Gradu.