Prijava

Vaša prijava

Privedeni razbojnici koji su opljačkali “Žuti kiosk” i trgovinu u Dobrilinoj, pokrali više od 3 tisuće eura

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje osam kaznenih djela razbojništva od kojih je jedan maloljetnik šest kaznenih djela počinio sam, dok su dva kaznena djela počinila zajedno, navode danas iz policije.

Sumnja se da je jedan od osumnjičenih, od lipnja pa do rujna 2023. godine, na području Velike Gorice  u tri navrata došao do kioska u Ulici kralja Petra Svačića te uporabom replike Air soft pištolja počinio razbojništvo te otuđio novac. U istom je razdoblju, sumnja se, također uporabom replike Air soft pištolja u dva navrata došao do trgovine u Ulici Jurja Dobrile gdje je također otuđio novac dok je jednom razbojništvo na isti način počinio u trgovini u na Trgu Stjepana Radića.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi 3346 eura.

U kolovozu su zajedno, sumnja se, na području Novog Zagreba, došli do trgovina u Ulici Vajdnin vijenac i u Ulici svetog Matej i također uporabom replike Air soft pištolja počinili razbojništvo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Privedeni razbojnici koji su opljačkali “Žuti kiosk” i trgovinu u Dobrilinoj, pokrali više od 3 tisuće eura pojavila se prvi puta na V'Gradu.