Prijava

Vaša prijava

Više od 600 prvašića educirano o sigurnosti u prometu kroz akciju ‘Sigurno u školu s HAK-om

[]

Autoklub Velika Gorica i ove je godine sudjelovao u prometno edukativnoj akciji “Sigurno u školu s HAK-om”. Navedena akcija vezana je uz početak školske godine i namijenjena je djeci u dobi do 8 godina, njihovim roditeljima kao i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti.


Kroz provođenje akcije želi se senzibilizirati i upozoriti javnost, a osobito vozače, na povećani oprez u prometu jer se svake godine početkom rujna, kada počinje nova školska godina, u prometu pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu.

Veliki broj tih “novih sudionika u prometu” po prvi se put pojavljuju kao samostalni sudionici prometnih zbivanja koja su za njih novost i predstavljaju potencijalnu opasnost.


Prometno-edukativna akcija “Sigurno u školu s HAK-om” provodi se na nacionalnoj razini neposredno prije početka i u prvim tjednima nove školske godine.


Tijekom provedbe akcije “Sigurno u školu s HAK-om” na području grada Velika Gorica i susjednim općinama, djelatnici Autokluba Velika Gorica posjetili su ukupno 24 škole, 10 matičnih osnovnih škola te 14 njihovih područnih škola.

Prilikom posjete školama, djelatnici Autokluba Velika Gorica na prigodnim su predavanjima o pravilima ponašanja u prometu dali učenicima konkretne savjete o prometnim pravilima te im na kraju podijelili i prigodne poklone.

U akciji “Sigurno u školu s HAK-om” na velikogoričkom području te u susjednim općinama sudjelovalo je više od 600 djece prvih razreda osnovnih škola.


Autoklub Velika Gorica želi se zahvaliti svim sudionicima akcije, a prvenstveno djeci te njihovim učiteljicama i učiteljima na gostoprimstvu te najaviti da se vidimo i slijedeće školske godine.

Objava Više od 600 prvašića educirano o sigurnosti u prometu kroz akciju ‘Sigurno u školu s HAK-om pojavila se prvi puta na V'Gradu.