Prijava

Vaša prijava

U sklopu ‘Dana Centra’ osnovnoškolci se mogu okušati u svijetu mašte, kreativnosti i učenju kroz radionice

[]

Uveseljavajući šareni Dječji tjedan Centar za djecu mlade i obitelj i ove godine donosi nešto posebno – Centar predstavlja “Dan Centra” u sklopu kojeg će se osnovnoškolci od 1. do 8. razreda imati priliku upustiti u svijet mašte, kreativnosti i učenja kroz niz inspirativnih radionica!

Ovog četvrtka, 12. listopada, u prostoru Centra, od 8:00 do 17:00 sati, osnovnoškolci će se moći pridružiti raznim edukativnim i zabavnim radionicama, svaka sa svojom unikatnom temom i voditeljem. Kroz “Hokus pokus”, Dia Dobrinčić Korenjak očarat će mališane svijetom čarolije i zabave, dok će “Kreativne jezične igre” pod vodstvom logopedinje Vanje Uzelac pružiti djeci priliku da se igraju s riječima i jezikom na sasvim nove načine.

Stručna suradnica Iva Bačurin će kroz radionicu “Otkrivam sebe” pomagati djeci da istraže svoje unutarnje svjetove i emocije, dok će Sandra Matijević ponuditi “Neke nove fore u pamćenju”, gdje će djeca naučiti zabavne i efikasne tehnike za bolje pamćenje. Na radionici “Znam drugačije”, koju vodi vanjska suradnica Marta Barać, osnovnoškolci će se suočiti s različitostima i naučiti kako prihvatiti i cijeniti jedinstvenost svakog pojedinca.

Ovaj dan ispunjen zanimljivim aktivnostima organizira se u suradnji s OŠ Jurja Habdelića i OŠ Eugena Kumičića, spojivši stručno znanje i kreativne metode s ciljem poticanja razvoja, razumijevanja i zanimanja osnovnoškolaca.

Objava U sklopu ‘Dana Centra’ osnovnoškolci se mogu okušati u svijetu mašte, kreativnosti i učenju kroz radionice pojavila se prvi puta na V'Gradu.