Prijava

Vaša prijava

Velikogorička teretana – ‘tvornica’ šampiona’, Anamaria Medak na putu prema svjetskom prvenstvu u Španjolskoj

[]

Prestižno natjecanje u fitnessu i bodybuildingu, ARNOLD CLASSIC EUROPE 2023, koje se održalo u Madridu, od 13. do 15. listopada 2023. godine, okupilo je najbolje svjetske sportaše pod pokroviteljstvom krovne svjetske federacije IFBB i svjetski poznate ličnosti iz svijeta bodybuildinga, Arnolda Schwarzeneggera. Međutim, u središtu pozornosti na ovom natjecanju našla se natjecateljica iz Velike Gorice.

Anamaria Medak, članica Fitness kluba Black Jack Gyma, ostvarila je nevjerojatan uspjeh na ovom natjecanju. Osvojila je zlatnu medalju u svojoj kategoriji WELLNESS FITNESS i ponosno se istaknula kao apsolutna pobjednica wellness kategorije ARNOLD CLASSIC EUROPE 2023. No, njezin trijumf nije stao samo na medaljama.

Vrhunac natjecanja za Anamariu bio je osvajanje PRO CARD-a, što joj daje mogućnost nastupa u profesionalnoj ligi. Ona je postala jedna od rijetkih sportaša u Hrvatskoj kojima je to pošlo za rukom. Ovaj izvanredan uspjeh dolazi kao dar s obzirom na to da je Anamarija slavila svoj rođendan dan prije ovog povijesnog trijumfa, što joj je pružilo razlog za dvostruko slavlje.

Uskoro, Anamaria se priprema za nastup na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, gdje će predstavljati Hrvatsku. Važno je napomenuti da je Anamaria Medak dvostruka Svjetska prvakinja, te da donosi velik ponos svom gradu i zemlji svojim izvanrednim sportskim dostignućima. Velika Gorica s ponosom gleda kako jedna od njezinih vlastitih stanovnica briljira na svjetskoj sceni fitnessa i bodybuildinga.

Objava Velikogorička teretana – ‘tvornica’ šampiona’, Anamaria Medak na putu prema svjetskom prvenstvu u Španjolskoj pojavila se prvi puta na V'Gradu.