Prijava

Vaša prijava

Ovaj tjedan predstavljanje Zbornika znanstveno-stručnih radova „Održivost kulturne baštine“

[]

Grad Velika Gorica i Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Velika Gorica pripremili su Zbornik znanstveno-stručnih radova “Održivost kulturne baštine“ sa skupa koji je održan od 13. do 15. listopada 2022. godine u Velikoj Gorici u sklopu međunarodne kulturne manifestacije Dani europske baštine.

Radovi objavljeni u Zborniku razmatraju koncept održivosti kulturne baštine te su doprinos promišljanju o budućim smjerovima i izazovima šireg pristupa očuvanju kulture u budućnosti. U Zborniku su zastupljeni radovi u kojima se razmatra i koncept održivosti na primjerima velikogoričke kulturne baštine.

Predstavljanje Zbornika održat će se u Muzeju Turopolja, 27. listopada 2023. u 12 sati. Zbornik će predstaviti urednice dr.sc. Jasmina Nestić i dr.sc. Martina Ožanić. Predstavljanje Zbornika ujedno je zadnje događanje u okviru ovogodišnje manifestacije Dani europske baštine u Velikoj Gorici.

Objava Ovaj tjedan predstavljanje Zbornika znanstveno-stručnih radova „Održivost kulturne baštine“ pojavila se prvi puta na V'Gradu.