Prijava

Vaša prijava

Nagrada za humanost – brojni velikogorički darivatelji krvi nagrađeni u Zaprešiću

[]

Povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi Republike Hrvatske u organizaciji Društva Crvenog križa Zagrebačke županije danas je u Zaprešiću održana svečana ceremonija, koja je okupila brojne dobrovoljne darivatelje iz regije kako bi proslavili ovaj poseban dan.

Posebno su istaknuti jubilarni darivatelji iz Velike Gorice koji su primili zahvalnice za svoju izuzetnu predanost i nesebične donacije.

Željko Ličko bio je među najistaknutijima, primivši zahvalnicu za čak 125 puta darovanu krv, postavši tako inspiracija mnogima. Trojica pojedinaca, Ivica Jurak, Franjo Koletić i Robert Šuman, također su se istaknuli s iznimnim brojem od 100 darivanja.

Slijedili su ih Mirko Brletić, Boro Klasnić, Juraj Rožić i Stjepan Zgurić koji su krv darovali 75 puta. Blaženka Tomić Dragojević primila je priznanje za 55 darivanja, dok su Ivan Berač, Enver Kamić, Siniša Mišerić, Igor Prpić i Robert Takač nagrađeni za 50 darivanja.

Ovi izvanredni pojedinci, svojim kontinuiranim darivanjem krvi, ne samo da spašavaju živote već i potiču druge da slijede njihov primjer. Njihova nesebičnost i predanost zaslužuju najveće poštovanje. Kroz ovu svečanost, zajednica je željela iskazati svoju zahvalnost i divljenje prema svim darivateljima.

Na kraju, svim jubilarnim darivateljima upućene su iskrene čestitke, s porukom da je njihov doprinos neizmjerno cijenjen i da su pravi heroji svoje zajednice.

Objava Nagrada za humanost – brojni velikogorički darivatelji krvi nagrađeni u Zaprešiću pojavila se prvi puta na V'Gradu.