Prijava

Vaša prijava

Otkrivanje snage unatoč bolesti – legendarna Anđa Marić podijelila svoju inspirativnu priču s Velikogoričanima

[]

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige, u Središnjem odjelu Gradske knjižnice održano je predstavljanje knjige i života Anđe Marić. Knjiga s naslovom “Moja revolucija u 365 dana” oslikava njen nevjerojatan put u jednoj godini.  Ovo je tek jedna od deset godina otkako joj je dijagnosticiran autoimuni poremećaj – multipla skleroza.

Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle

U Središnjem odjelu za odrasle, knjižnica je ugostila spisateljicu i pjevačicu Anđu Marić te njenog nakladnika i moderatora Nevena Kepeskog. U svom prepoznatljivom stilu, duhovito i zabavno, Anđa je podijelila svoju borbu s dijagnozom, kako je pronašla snagu da ponovno stane na noge, i značaj manifestiranja dobrih stvari te zahvalnosti za svaki novi dan. Također je podijelila svoje pustolovine u različitim zemljama, od Njemačke do Meksika, te o procesu nastanka svoje knjige iz koje je podijelila nekoliko ulomaka. Komentirala je svoje trenutačno stanje riječima – “sretnija sam nego ikad.

Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle

Promocija je bila obilježena toplom atmosferom, a Anđa i Neven su se posvetili potpisivanju knjiga i fotografiranju s oduševljenom publikom. Knjižnica je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, što svjedoči o velikom interesu za Anđinu priču!

Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle

Objava Otkrivanje snage unatoč bolesti – legendarna Anđa Marić podijelila svoju inspirativnu priču s Velikogoričanima pojavila se prvi puta na V'Gradu.