Prijava

Vaša prijava

Niz pobjeda Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 polako, ali sigurno vodi ka vrhuncu uspjeha

[]

Hrvatska hrvačka scena i ovog vikenda obilježena je spektakularnim uspjesima, gdje su hrvači iz velikogoričkog kluba ponovno ostvarili značajne rezultate. U OŠ Iver u Sevetskom Kraljevcu, današnje Prvenstvo Hrvatske za mlade hrvače U13 iz Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 donijelo je iznimne rezultate za klub. Usprkos broju od samo tri hrvača, njihova izvedba bila je izvanredna. Čestitke Filipu Đukiću, Jakovu Noršiću i posebno Emanuelu Grgiću, koji je osvojio treće mjesto. Grgić je imao izvrsnih 3 pobjede te jedan poraz, ostvarivši još jedan značajan uspjeh za klub.

Trener Anri Targuš istaknuo je kako je ponosan na njihove izvedbe te kako su pokazali izniman trud i vještinu na turniru. Njihov uspjeh danas slijedi uspješan vikend prije toga, gdje su također donijeli medalje kući.

No valja podsjetiti kako je klub tijekom prethodnog vikenda također ostvario značajne rezultate na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za seniore u slobodnom hrvanju održanom u Vrbovcu. Marko Andabaka, istaknuti predstavnik iz Velike Gorice, zauzeo je treće mjesto u kategoriji do 65 kg, doprinoseći time uspjehu kluba.

 

Objava Niz pobjeda Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 polako, ali sigurno vodi ka vrhuncu uspjeha pojavila se prvi puta na V'Gradu.