Prijava

Vaša prijava

Tomislav Špoljar, velikogorički maestro izabran za upravni odbor Međunarodnog trubačkog udruženja

[]

Velikogoričanin Tomislav Špoljar, prof. izvrsni savjetnik i priznati nastavnik trube, postao je novi član upravnog odbora prestižnog Međunarodnog trubačkog udruženja. Ova iznimna čast dodijeljena je Špoljaru prepoznajući njegove značajne zasluge u trubačkom svijetu, bilo kroz umjetničku djelatnost, pedagoški rad ili promicanje ovog plemenitog instrumenta.

Međunarodno trubačko udruženje, koje broji više od 10 000 članova iz raznih kutaka svijeta, bira za svoj upravni odbor samo one čije su doprinose prepoznate na međunarodnoj razini. Špoljar nije samo izabran zbog svojih impresivnih zasluga, već je i prvi član odbora koji dolazi iz jugoistočnog dijela Europe. Ovo priznanje stavlja Veliku Goricu na kartu svjetskih trubačkih centara i svjedoči o Špoljarovoj izvanrednosti kao glazbenika i pedagoga.

Mnogi vjeruju da će Tomislav Špoljar svojim jedinstvenim pogledima i iskustvom doprinijeti daljnjem razvoju udruženja. Njegovo uključivanje u odbor također otvara mogućnosti za privlačenje drugih vrhunskih trubača u jugoistočnu Europu, posebno u Veliku Goricu i njegovu školu.

Njegovi kolege, studenti i ljubitelji trube s nestrpljenjem iščekuju što će novi koraci u karijeri ovog talentiranog velikogoričanina donijeti svjetskoj trubačkoj zajednici.

Objava Tomislav Špoljar, velikogorički maestro izabran za upravni odbor Međunarodnog trubačkog udruženja pojavila se prvi puta na V'Gradu.