Prijava

Vaša prijava

Retro kino u Domu kulture Galženica, besplatan ulaz na dvije projekcije filma

[]

Program ZFF putuje ponovno stiže u Veliku Goricu. Iako se ovaj najveći međunarodni festival u Hrvatskoj već 21 godinu održava u metropoli, dio sjajne zeefefovske atmosfere ove će se godine osjetiti i u našem gradu.

U subotu, 11. 11., u Domu kulture Galženica – Retro kino, prikazivat ćemo odabrane naslove s ovogodišnjeg ZFF-a. Dječji film ‘Moj život kao Lotta’, njemačke produkcije, započinje u 17:00 h, a španjolska drama ‘20.000 vrsta pčela’ u 19:00 hUlaz na obje projekcije je besplatan.

U njemačkoj misterij-drami ‘Moj život kao Lotta‘ prvi školski izlet pretvara se u noćnu moru – ukleti hostel, djevojčice nestale u pješčanim dinama – sve su to izazovi pred mladom Lottom i njezinom neustrašivom ekipom. Dok u glavnoj ulozi dirljive i delikatne španjolske drame ‘20.000 vrsta pčela‘, redateljice Estibaliz Urresola Solaguren, gledamo 9-godišnju Sofíju Otero, najmlađu dobitnicu Srebrnog medvjeda u povijesti Berlinskog filmskog festivala.

ZFF putuje održava se već niz godina u kinima članovima Kino mreže te zajedno s programima koji se održavaju online, omogućava filmofilima u brojnim gradovima diljem Hrvatske da paralelno sa zagrebačkom publikom uživaju u filmovima iz programa ZFF-a.

 

Objava Retro kino u Domu kulture Galženica, besplatan ulaz na dvije projekcije filma pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Javni poziv za korištenje usluga CROBOHUB++