Prijava

Vaša prijava

“Petek na Gorice” zbog kiše odgođen za subotu – oduševite se ‘MLJAC’ i ‘ART’ Placom

[]

Studeni nam donosi još jednu manifestaciju “Petek na Gorice” koja svakim sljedećim izdanjem sve više oduševljava Velikogoričane. Iako se tradicionalno zove “petek”, ovaj tjedan manifestacija će se, zbog loše vremenske prognoze, ipak održati u subotu, 4. studenog s početkom od 11pa sve do 15 sati.

Već poznati atraktivni MLJAC i ART Plac donose bogatu gastronomsku ponudu – od štrukli pa sve do domaćih kolača u izradi društva žena, OPG-ova… U dijelu ART Placa možete pronaći predivne ručno rađene materijale, ljekovite proizvode, domaći med te mnogo toga još. Uz sve to, program je osmišljen i kako bi zabavio naše najmanje pa će se tako održati nekoliko radionica – Paint&juice by DADAart , radionica veza by Veravi te radionica oslikavanja vaza. Na sve radionice još uvijek se možete prijaviti putem maila tzvg@tzvg.hr.

Ovog Petka na Gorice imat ćete priliku i sudjelovati u prvom darivanju  u suradnji s HNK Gorica jer će nogometaši dijeliti besplatne ulaznicu za utakmicu taj dan.

 

Objava “Petek na Gorice” zbog kiše odgođen za subotu – oduševite se ‘MLJAC’ i ‘ART’ Placom pojavila se prvi puta na V'Gradu.