Prijava

Vaša prijava

Gimnazijalci pokazali talent i snagu – osvojili prva mjesta na županijskom natjecanju iz plivanja

[]

Na Gradskom bazenu u Velikoj Gorici, u srijedu, 8. studenog, održalo se županijsko natjecanje u plivanju za osnovne i srednje škole, gdje su se mladi plivači i plivačice iz velikogoričke gimnazije istaknuli izvanrednim uspjesima. Talent i trud djevojaka i mladića iz velikogoričke škole rezultirali su osvajanjem prvih mjesta, čime su se kvalificirali za završnicu državnog natjecanja koje će se održati u Rijeci, od 30. studenog do 1. prosinca 2023. godine.

U ženskoj konkurenciji, školski tim se istaknuo u više disciplina. Tonka Kokorović dominirala je u disciplini 50m leđno, dok se Dunja Rajšić istaknula u 50m prsno te štafeti 4x50m slobodno. Eva Mika pokazala je svoj talent u 50m delfinu i štafeti 4x50m slobodno, a Laura Sarić ostvarila je impresivan rezultat u 50m slobodno i štafeti. Ema Keserović bila je ključni član štafete 4x50m slobodno, doprinoseći ukupnom uspjehu tima.

Gimnazija Velika Gorica

Mladići su također pokazali izuzetno plivačko umijeće. Pavao Margetić istaknuo se u 50m leđno i štafeti 4x50m, dok je Leon Plodinec bio impresivan u 50m prsno i štafeti 4x50m slobodno. Josip Čunčić pokazao je svoju snagu u 50m delfinu i štafeti 4x50m slobodno, a Ivan Kučiš dominirao je u 50m slobodno i štafeti. Luka Šutić i Marko Vujević, kao rezerve, bili su ključni za moral i podršku tima.

Gimnazija Velika Gorica

Ovo natjecanje ne samo da je istaknulo individualne talente naših mladih velikogoričkih plivača, već je i potvrdilo snagu i sinergiju timskog duha. S nestrpljenjem očekujemo njihove nastupe na državnom natjecanju, uvjereni u njihov daljnji uspjeh!

Objava Gimnazijalci pokazali talent i snagu – osvojili prva mjesta na županijskom natjecanju iz plivanja pojavila se prvi puta na V'Gradu.