Prijava

Vaša prijava

Jutros ponovno iznadprosječno toplo, temperature bi danas mogle značajno porasti

[]

Promjenjivo oblačno i iznadprosječno toplo, s temperaturama većinom od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva očekuju Hrvatsku u utorak, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

“Povremena kiša danju je moguća mjestimice uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj, a u noći na srijedu česta i u središnjim te istočnim predjelima. Vjetar će puhati slab do umjeren jugozapadni, u gorju ponegdje s jakim, moguće i olujnim udarima”, navodi tako DHMZ jutros dodajući kako ovo ipak nije stalna prognoza jer nas već večeras očekuje nagla promjena.

Nestabilno vrijeme već od sutra

Tijekom srijede vrijeme će biti nestabilnije, uz česte oborine, a onda ponovno, kroz dan, slijedi postepeno razvedravanje. Četvrtak će biti većinom sunčan i uglavnom posvuda bez padalina, no svakako bez zatopljenja kakvom svjedočimo danas.

Već u petak stiže novi val kiše te će biti manje toplo. Krajem tjedna svakako treba računati na kišu i pljuskove, a tijekom vikenda pomalo stabilnije.

 

 

Objava Jutros ponovno iznadprosječno toplo, temperature bi danas mogle značajno porasti pojavila se prvi puta na V'Gradu.