Prijava

Vaša prijava

Modernizacija javne rasvjete i nastavak izgradnje ŠRC Jagodno – samo dio radova koji se provode u mjestu

[]

Iza brojni ideja za boljitak naselja u blizini Velike Gorice, Jagodnog, krije se mnoštvo mještana svih generacija predvođenih predsjednikom Mjesnog odbora Ivanom Sudarom. No, nisu samo ideje ono zbog čega ih treba posebno pohvaliti jer su ti mještani, zajedno s mladim Ivanom Sudarom, još u proljeće krenuli s intenzivnim radovima i provedbom ideja u djelo!

Ranije smo pisali o projektu izgradnje ŠRC Jagodno, kojim će selo po prvi put dobiti lokaciju na kojoj će se nalaziti rekreacija, mjesto okupljanja i druženja te spoj raznih sportskih aktivnosti. Tijekom zimskih dana, mještani ujedinjenim snagama nastavljaju radove pa su tako, nakon postavljanja i izgradnje nove sjenice, izvode se radovi izgradnje uličnog dijela ograde na budućem ŠRC Jagodno.

Posebno zadovoljstvo ostvarenom suradnjom i željom mještana za realizacijom brojnih projekata izrazio je i predsjednik MO Jagodno Ivan Sudar.

“Što se tiče mještana, veliko hvala svima koji su do sada sudjelovali u radnim akcijama i prepoznali rad mjesnog odbora. Sve više uključujemo i naše mještanke, koje su nam uvelike pomogle oko pripreme za Dan mjesta. Trenutno su u tijeku pripreme za naše najmlađe pa smo opet u provedbu novih ideja uključili vrijedne ruke i maštu naših dama u pripremi blagdana sv. Nikole i darivanja djece”, govori nam Sudar najavljujući iznenađenja za najmlađe mještane.

Kako dodaje, bez potpore Grada i gradonačelnika Krešimira Ačkara provedba projekata ne bi bila moguća, no uz Grad glavnu zaslugu imaju i mještani koji su spremni svakodnevno činiti promjenu i mijenjati selo nabolje.

“Uvelike nam pomaže suradnja s mještanima jer bez njih naš rad ne bi imao smisla, ali dapače uvijek su dobrodošli i drugi – što nas je više to brže napredujemo”, kazao nam je Sudar.

Podsjetimo, mještani su vrijednim radom uredili i Društveni dom koji ovih dana dobiva potpuno novu vizuru jer se postavlja nova fasada na zgradu doma, a u tijeku je i modernizacija javne rasvjete te postavljanje dodatnih rasvjetnih tijela.

“Ne prekidamo s uvođenjem pozitivnih promjena. Za naše mjesto radimo tijekom cijele godine, a pripremamo i nove projekte koji će svjetlo dana ugledati kroz nadolazeću 2024.i 2025. godinu. Evo trenutno je aktualna ograda s ulične strane na ŠRC-u, nakon toga ide hortikultura, odnosno sadanja stabala. Također trenutno su u tijeku radovi na društvenom domu jer se radi nova fasada, no posebno mi je zadovoljstvo istaknuti da smo priveli kraju jednu veliku i važnu stvar – nazive ulica i kućne brojeve“, zaključuje predsjednik MO Ivan Sudar.

 

Objava Modernizacija javne rasvjete i nastavak izgradnje ŠRC Jagodno – samo dio radova koji se provode u mjestu pojavila se prvi puta na V'Gradu.