Prijava

Vaša prijava

Vrlo brzo, lako i besplatno naučite kako izraditi i razumjeti izvještaje o novčanom toku

[]

Razvojna agencija Grada Velike Gorice (VEGORA) organizira edukativnu radionicu na temu “Izrada i Razumijevanje Izvještaja o Novčanom Toku”. Ovaj važan događaj održat će se 22. studenog 2023. godine u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, od 12 do 15 sati.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako “čitati” izvještaj o novčanom toku, što je ključno za razumijevanje financijskog zdravlja poduzeća. Izvještaj o novčanom toku pruža uvid u različite aspekte poslovanja, uključujući likvidnost, novčane priljeve i odljeve, te poslovanje u različitim segmentima – od osobnih financija do malih poduzeća i zadruga.

Predavačica Ana Domitrović, mag. oec., svojim bogatim iskustvom i stručnošću, vodit će polaznike kroz ključne aspekte novčanog toka, uključujući njegovo sastavljanje, razumijevanje i analizu. Sudionici će naučiti kako novčani tok može otkriti informacije o poslovanju kupaca, dobavljača, te potencijalne rizike i mogućnosti unutar vlastitog poduzeća.

Teme koje će se obraditi uključuju metode sastavljanja novčanog toka, direktnu i indirektnu metodu, značenje različitih vrsta aktivnosti, te primjenu novčanog toka u različitim vrstama poslovanja. Poseban naglasak bit će na praktičnom dijelu, gdje će polaznici naučiti kako brzo i jednostavno izračunati novčani tok koristeći Excel.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijave su obavezne. Rezervirajte svoje mjesto na linku dostupnom na službenoj stranici VEGORA, no više o svemu dodatno pogledajte ovdje.

Za dodatne informacije, kontaktirajte VEGORA putem e-maila: info@vegora.hr ili telefona: 01/5542-668. Ne propustite ovu izuzetnu priliku za učenje i profesionalni razvoj!

Objava Vrlo brzo, lako i besplatno naučite kako izraditi i razumjeti izvještaje o novčanom toku pojavila se prvi puta na V'Gradu.