Prijava

Vaša prijava

DVD Buševec uskoro otvara vrata novog vatrogasnog spremišta, a DVD Velika Mlaka priprema se za blagdane!

[]

Ovog vikenda vatrogasci iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Velika Mlaka i Buševec bili su iznimno vrijedni posvetivši svoje slobodne dane uređenju doma. Nedavne inicijative oba društva naglašavaju predanost sigurnosti zajednice i očuvanju vatrogasnih tradicija.

DVD Velika Mlaka

U Velikoj Mlaki, Dobrovoljno vatrogasno društvo je završilo reorganizaciju svog spremišta, uz distribuciju nove opreme članovima. Osim toga, društvo se priprema za tradicionalno ukrašavanje božićnog bora.

DVD Velika Mlaka
“Tom prilikom smo i našim članovima dodijelili novu opremu koja će im omogućiti daljnji siguran rad u svim situacijama s kojima će se ovo Društvo suočiti. Jedan dio ekipe počeo je pripremati nakit za bor koji se tradicionalno ukrašava ispred našeg vatrogasnog doma.
Ovim putem se zahvaljujemo svim članovima koji su prisustvovali, kao i svima koji prate i podržavaju naš rad”, poručuju iz DVD-a Velika Mlaka.
DVD Buševec

Paralelno uz to, DVD Buševec je u nedjelju, 19. studenog, pripremio novi Vatrogasni dom u izgradnji za otvorenje novo uređenog vatrogasnog spremišta. Građevinski radovi su završeni, a svečano otvorenje planirano je za petak, 02. prosinca.

DVD Buševec

Radna akcija u Buševcu završena je druženjem uz gulaš i piće, odražavajući zajedništvo i međusobnu podršku članova. Ovaj događaj je još jedan primjer kako DVD Buševec doprinosi svojoj zajednici, ne samo kroz vatrogasnu službu, već i kroz društveno okupljanje i jačanje veza među članovima.

DVD Velika Mlaka

Zajedničkim snagama, DVD Velika Mlaka i Buševec demonstriraju kako lokalna vatrogasna društva igraju ključnu ulogu u očuvanju sigurnosti i promicanju zajedništva unutar svojih zajednica. Ovi događaji su odraz predanosti i truda članova društava, a podrška zajednice je neizostavni dio njihovog uspjeha.

DVD Velika Mlaka

Objava DVD Buševec uskoro otvara vrata novog vatrogasnog spremišta, a DVD Velika Mlaka priprema se za blagdane! pojavila se prvi puta na V'Gradu.