Prijava

Vaša prijava

Grmljavinsko nevrijeme sinoć je mnoge probudilo, nestabilno i danas

[]

Snažno grmljavinsko nevrijeme sinoć je protutnjalo širim velikogoričkim područjem, a tijekom današnjeg dana, ponovno nas očekuju obilni pljuskovi s grmljavinom. Kiša će ponegdje biti i obilna, navodi DHMZ, pogotovo u prvom dijelu dana u središnjem dijelu zemlje te na istoku, gdje će biti sjeveroistočni vjetar.

“U Hrvatskoj će u utorak biti pretežno oblačno s kišom, mjestimice obilnom, dok su u najvišem gorju mogući susnježica i snijeg, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ). Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, ponegdje na udare i jak. Temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva”, prognoza je za danas.

U srijedu očekujemo vjetrovito vrijeme s nestabilnostima. Postoji mogućnost izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom, posebno duž obale Jadrana i u područjima uz nju, dok bi u gorju moglo pasti još snijega. Prema večeri se očekuje razvedravanje diljem područja. Četvrtak će započeti hladno, osobito u unutrašnjosti, što bi moglo rezultirati mrazom. Većinom će biti suho diljem zemlje tijekom četvrtka.

Međutim, čini se da će već u petak stići nova kiša koja će se protezati i tijekom vikenda, prema trenutnim prognozama.

Objava Grmljavinsko nevrijeme sinoć je mnoge probudilo, nestabilno i danas pojavila se prvi puta na V'Gradu.