Prijava

Vaša prijava

Velikogorički gimnazijalci pokazali veliko srce, pripremili gotovo 50 paketića za djecu iz sigurnih kuća

[]

Učenici Gimnazije Velika Gorica, zajedno sa svojim nastavnicima, odazvali su se na akciju volonterskog kluba škole i pokazali izuzetno veliko srce i solidarnost. Vrijedne ruke mladih volontera prikupljale su i pakirale slatke paketiće za djecu koja žive u sigurnim kućama, osiguravajući im tako malo radosti i ljubavi u predstojećim blagdanskim danima.

Gimnazija Velika Gorica

Ukupno 49 paketića, prepunih slatkiša i drugih malih iznenađenja, pripremili su učenici i njihovi mentori. Ovi paketići su zamišljeni kao poseban dar za djecu na blagdan svetog Nikole, jedan od trenutaka kada se djeca posebno raduju malim znakovima pažnje.

Gimnazija Velika Gorica

Akcija je provedena u suradnji s Udrugom Mali zmaj, koja godinama pomaže djeci u potrebi. Ova udruga će biti zadužena za distribuciju paketića svojim malim korisnicima, osiguravajući da svaki paket pronađe put do srca i osmijeha djeteta koje ga prima.

Gimnazija Velika Gorica

Gimnazijalci su putem svojih društvenih mreža izrazili svoju zahvalnost prema svim sudionicima i uključenima u ovu akciju: “Od srca zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima koji su se odazvali. Vaša predanost i želja da pomognete drugima istinski je inspirativna.”

Velikogorički gimnazijalci pokazali su kako empatija i briga za druge mogu učiniti razliku, čineći svijet malo ljepšim i sretnijim mjestom, jednim slatkim paketićem u isto vrijeme.

Gimnazija Velika Gorica
Gimnazija Velika Gorica

Objava Velikogorički gimnazijalci pokazali veliko srce, pripremili gotovo 50 paketića za djecu iz sigurnih kuća pojavila se prvi puta na V'Gradu.