Prijava

Vaša prijava

Blagdanska čarolija u Muzeju Turopolja – paint&wine, besplatne radionice i pričaonica za sve uzraste…

[]

Muzej Turopolja, poznat po svojim inovativnim i edukativnim programima, najavio je uzbudljiv niz događanja uoči nadolazećeg adventa i blagdanskih sezona. U duhu blagdana, muzej priređuje seriju besplatnih radionica i pričaonica otvorenih za sve uzraste, s posebnim naglaskom na obiteljsko zajedništvo i kreativnost.

Program započinje 2. prosinca u 18 sati adventskom pričaonicom koju vodi Željka Horvat Vukelja, namijenjenom i djeci i odraslima. Ovaj događaj predstavlja savršenu priliku za zajedničko druženje i uživanje u čaroliji priča.

Za ljubitelje umjetnosti i dobre kapljice, 3. prosinca od 17 do 19 sati, organizira se “Paint&Wine” radionica s motivom gnoma. Davorka Ilečić iz Dadarta vodit će sudionike kroz proces stvaranja, a broj mjesta je ograničen, stoga je preporučljiva brza prijava.

Narednog vikenda, 9. prosinca, Ivana Jurmanović Dandić iz Veravija će od 16 do 18 sati održati radionicu ručnog veza s temom zime, dok će 10. prosinca Goran Postić voditi radionicu izrade poculica. Oba događaja su namijenjena odraslima i također imaju ograničen broj mjesta.

Ponovno okupljanje za sve uzraste očekuje se 16. prosinca u 18 sati na adventskoj pričaonici Željke Horvat Vukelja. Završni događaj u ovom nizu je Božićna radionica za djecu koju 17. prosinca od 16 do 20 sati organizira Centar za djecu, mlade i obitelj, pod vodstvom Vanje Uzelac.

Muzej Turopolja ovom inicijativom nastoji obogatiti kulturni život Velike Gorice te potaknuti zajednicu na sudjelovanje u kreativnim i edukativnim aktivnostima. Svi programi su besplatni, no zbog ograničenog broja mjesta preporučuje se pravovremena prijava.

Cijeli program Adventa u Muzeju Turopolja možete pogledati ovdje.

Objava Blagdanska čarolija u Muzeju Turopolja – paint&wine, besplatne radionice i pričaonica za sve uzraste… pojavila se prvi puta na V'Gradu.