Prijava

Vaša prijava

Policajci iz zasjede zaskočili kolegu policajca radi – droge!

['droga', 'policija']

U našem gradu ove se srijede usred bijela dana odvila filmska scena hvatanja dvojice dilera, od kojih je jedan – policajac! Javlja tako večeras Jutarnji list.

Kako doznaju, dvojica dilera zaputila su se iz Sesveta u Veliku Goricu na ‘primopredaju’ veće količine marihuane, no u tome su ih spriječili policajci.

Naime, jedan od dilera- inače policajac, zaustavio se Mercedesom kraj jedne autoelektričarske radione, da bi se potom u BMW-u zaustavio i drugi diler, inače već osuđivan radi krađa i opijata. Trebali su se, sumnja se, naći s trećom osobom koja je tu drogu trebala preuzeti. Ipak, u naumu nisu uspjeli jer su ih iz zasjede zaskočili policajci naoružani do zuba. Kako Jutarnji list doznaje, pretresom automobila pronađena je nevjerojatna količina od čak 75 kilograma droge zapakirane u kartonske kutije, vrijedne 150 000 eura proda li se na ‘veliko’, a na ‘malo’ vrijedne i pet puta više.

Policijsko istraživanje je u tijeku, a dokaže li im se krivnja, dolijalom dvojcu prijeti kazna do tri godine zatvora, navodi Jutarnji list.

Objava Policajci iz zasjede zaskočili kolegu policajca radi – droge! pojavila se prvi puta na V'Gradu.