Prijava

Vaša prijava

Goga Brozović, vedra duša Turopolja i prva pratilja Uzorne seoske žene danas slavi rođendan!

[]

Danas naša istaknuta i dragocjene sugrađanka, Goga Brozović – prva pratilja na nedavnom izboru za Najuzorniju hrvatsku seosku ženu, ali iznad svega, osobe koja je postala simbol marljivosti, srdačnosti i istinskog ljubavnika prirode, slavi svoj dan – rođendan!

Njezino nasmijano lice, šireći toplinu koja oplemenjuje našu zajednicu već godinama. Poznata po svojim turopoljskim jagodama, koje su poput malih crvenih bisera, Goga je više od poljoprivrednice – ona je veza između polja i naših domova.

Njezina priča o preobražaju nezaposlenosti u strast prema uzgoju voća i povrća podsjetnik je da se iz svake teškoće može izniknuti nešto prekrasno. Još 2003. godine, s mužem je posadila prve jagode, gradeći OPG Brozović korak po korak, sa srcem u svakoj sadnici.

No, Goga nije samo uzgajivačica plodova zemlje – ona je nositeljica obiteljskog zajedništva, gdje su svi članovi uključeni u njezinu strast prema jagodama. Njezin OPG postao je simbol povjerenja, ljubaznosti i domaće kvalitete koji kupci cijene i rado podržavaju.

Danas, dok slavimo rođendan ove divne žene, ne zaboravljamo njezinu ulogu u obogatiti našu tržnicu, donoseći nam svježe voće i povrće, ali i osmijeh koji obasjava naše dane.

Draga Goga, tvoj nevjerojatan doprinos zajednici ne može se izmjeriti riječima. Tvoja strast prema prirodi, tvoja srdačnost i marljivost neka budu inspiracija svima nama. Neka ti ovaj rođendan donese istu radost koju ti donosiš svijetu svakodnevno.

Objava Goga Brozović, vedra duša Turopolja i prva pratilja Uzorne seoske žene danas slavi rođendan! pojavila se prvi puta na V'Gradu.