Prijava

Vaša prijava

U OŠ Pokupsko učenici vrijedno rade na pripremi poklončića za potrebite

['oš pokupsko']

Prosinački blagdani su posebno vrijeme koje volimo posvetiti svojim najmilijima, ali i pokazati empatiju prema onima u potrebi. Učenici i učitelji OŠ Pokupsko zato i ove godine vrijedno rade kako bi svojim sugrađanima i drugim potrebitima pokazali ljubav i vratili osmijeh na lice.

Dio onoga što rade i što su pripremili ispričala nam je Sanja Milković, vjeroučiteljica:

– Mjesec prosinac je  vrijeme kad osjećamo posebnu radost zbog rođenja malog Isusa. To je vrijeme kad imamo potrebu biti blizu dragih osoba, sjetiti se svih potrebitih i bolesnih.

U našoj školi imamo tijekom cijele godine različite aktivnosti u kojima nastojimo razvijati kod djece empatiju prema onima kojima je potrebna pomoć i podrška. Uključeni  smo u projekt Škole za Afriku, Marijine obroke, “Za 1000 radosti” u organizaciji Hrvatskog Caritasa,  akciju Crvenog križa Solidarnost na djelu, prikupljamo namirnice za Caritas, imamo razmjenu rabljene obuće i odjeće.

OŠ Pokupsko

U ovo blagdansko vrijeme sjetit ćemo se naših umirovljenih zaposlenika, starijih i bolesnih ljudi, ali i onih koji su usamljeni. Sjetit ćemo se djece koja žive u domovima i koja nemaju svoju obitelj. Napisat ćemo čestitke za korisnike doma za umirovljenike. Pomoći ćemo našim učenicima koji žive u složenijim uvjetima.

OŠ Pokupsko

Učenici koji sudjeluju u radu caritativno- kreativne i bibijske skupine izradili su adventske vjenčiće, božićni nakit i čestitke. To će darovati potrebitima, usamljenim i dragim ljudima i tako s ovom malom gestom širiti radost i dobrotu, najavila je učiteljica Sanja.

OŠ Pokupsko

OŠ Pokupsko zaista je primjer kako radost darivanja i zajedništva živi među djecom tijekom cijele godine, te kako škole, osim obitelji, imaju ključnu ulogu u razvijanju osjećaja empatije i pomoći unutar zajednice. Bravo djeco i učitelji, ponosni smo na vas

🙂

 

Objava U OŠ Pokupsko učenici vrijedno rade na pripremi poklončića za potrebite pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Županijski OPG-ovi na sajmu CroAGRO

Javni poziv poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu "stipendije"