Prijava

Vaša prijava

Mladi iz Kravarskog i ovih blagdana za mještane – podržite humanitarnu akciju za obitelj iz Pustika

[]

Savjet i Udruga mladih Općine Kravarsko ove godine organiziraju poseban događaj – “Humanitarni advent za obitelj Belačić”, koji će imati za cilj prikupljanje sredstava za obitelj Belačić iz Pustika. Ova obitelj je nažalost pretrpjela velike gubitke uslijed potresa, zbog čega boravi u privremenom smještaju jer njihova kuća i dalje nije sigurna za boravak.

Humanitarna akcija, na koju možete doći u subotu, 16. prosinca s početkom od 17 sati ispred općinske zgrade, fokusirana je na skupljanje sredstava za kupnju nove obiteljske kuće za obitelj Belačić. Ovo događanje ne samo da ima za cilj financijsku podršku, već i širenje radosti i pozitivnih emocija u duhu božićnih blagdana.

Program događanja je bogat i raznovrstan, uključujući kulturno-zabavne aktivnosti koje će zasigurno privući pažnju lokalne zajednice. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikoj gastronomskoj ponudi, te sudjelovati u tomboli gdje svaki sudionik dobiva nešto. Također, bit će dostupni i ručno izrađeni prigodni ukrasi.

“Uz zanimljivi kulturno zabavni program, sve okupljene očekuje bogata gastronomska ponuda, tombola u kojoj svatko dobiva, ručno izrađeni prigodni ukrasi, a nakon završetka programa sve okupljene će zabavljati “Band Saturnus”, dok će najmlađi ali i njihovi roditelji moći uživati u izradi prigodnih čestitaka u pastoralnom centru “Stjepan Povoljnjak”. Sva prikupljena sredstva tog dana biti će donirana obitelji Belačić kao pomoć za kupnju nove obiteljske kuće”, poručuju iz Savjeta/Udruge mladih Kravarsko.

Savjet i Udruga mladih Općine Kravarsko ovom prilikom zahvaljuju svim pojedincima i organizacijama koji doprinose uspješnoj organizaciji ovog događaja. Kroz ovu akciju, zajednica ima priliku pokazati svoje veliko srce i zajedničkim snagama doprinijeti boljem životu obitelji Belačić.

“Humanitarni advent za obitelj Belačić” predstavlja priliku za ujedinjenje zajednice, demonstrirajući snagu solidarnosti i empatije u duhu prazničnog vremena, stoga dođite i podržite predivnu humanitarnu akciju!

I prošle godine, mladi iz Kravarskog poveli su hvalevrijednu inicijativu o kojoj možete čitati ovdje.

 

 

Objava Mladi iz Kravarskog i ovih blagdana za mještane – podržite humanitarnu akciju za obitelj iz Pustika pojavila se prvi puta na V'Gradu.