Prijava

Vaša prijava

Besplatno kino povodom Dana grada! Pogledajte ‘Oppenheimer’, najgledaniji film ove godine

[]

Kao i svake godine, u povodu Dana grada Velike Gorice, Pučko otvoreno učilište – Kino Gorica poziva svoje sugrađane da dođu i proslave Dan grada besplatnom projekcijom odličnog filma!

Ove godine u Kinu Gorica moći ćete pogledati projekciju jednog od popularnijih filmova ove godine te pravog filmskog fenomena – “Oppenheimer”, a projekcija će biti u srijedu, 13. prosinca u 20:00 sati. Ova posebna prigoda omogućava građanima da besplatno uživaju u najgledanijem filmu 2023. godine, koji je postao pravi filmski fenomen.

“Oppenheimer”, redateljsko ostvarenje Christophera Nolana, donosi biografsku priču o Robertu Oppenheimeru, poznatom kao “otac atomske bombe”. U filmu, koji je kritičari ocijenili kao jedno od najboljih Nolanovih djela, Cillian Murphy briljira u glavnoj ulozi, što mnogi smatraju njegovom najimpresivnijom izvedbom do sada.

Dan Grada obično je prilika za zajednicu da se okupi i slavi, a ovogodišnja besplatna projekcija u Kino Gorici pruža savršenu priliku za to. Očekuje se da će događaj privući veliki broj posjetitelja, pa se sugrađanima savjetuje da ranije dođu i osiguraju svoje besplatne ulaznice, koje će biti dostupne na blagajni Učilišta od 18:00 sati na dan projekcije.

Ova inicijativa Kina Gorica ne samo da obogaćuje kulturni život grada već i jača zajednicu, pružajući im priliku da zajedno uživaju u filmskoj umjetnosti. Događaj predstavlja priliku za sve građane da postanu dio jedinstvenog filmskog iskustva i zajedno proslave Dan Grada.

Objava Besplatno kino povodom Dana grada! Pogledajte ‘Oppenheimer’, najgledaniji film ove godine pojavila se prvi puta na V'Gradu.