Prijava

Vaša prijava

Razvijte svoju karijeru uz besplatni online trening „Ladies in AI“

[]

U današnjem sve dinamičnijem svijetu, umjetna inteligencija (AI) postaje sveprisutna i mijenja način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Svakodnevno svjedočimo rapidnom razvoju tehnologije, gdje se AI sve više utemeljuje kao neizostavan dio suvremenog društva.

Umjetna inteligencija nije više samo znanstvena fantastika ili futuristička vizija – ona je sada stvarnost koja oblikuje našu svakodnevicu. U svjetlu ovih promjena, važno je da ostanemo informirani i educirani o AI i njenim trendovima. Držanje koraka s napretkom u području umjetne inteligencije postaje ključno za pojedince i organizacije koje žele ostati konkurentne i relevantne. Razumijevanje kako AI funkcionira, koje su njene prednosti i izazovi, te kako ju ispravno primijeniti postaje nužnost.

Kao odgovor na promjene koje se događaju i kako bi hrvatske poduzetnice i žene u poslovnom svijetu bile konkurentne, Invento Capital Partners je u suradnji s norveškim ekspertima iz INNO-SCI School of Programming razvio novi projekt naziva AI – Women Go Green. Projekt je usmjeren na podršku ženama poduzetnicama te na povećanje njihovih kapaciteta za razvoj poslovanja kroz treninge za stjecanje kompetencija u primjeni umjetne inteligencije.

Centralni dio provedbe projekta jesu besplatni online treninzi „Ladies in AI“ osmišljeni kako bi pružili priliku svim ženama koje su zainteresirane za učenje o mogućnostima koje pruža umjetna inteligencija (AI) i uslugama koje omogućuju stvaranje inovativnih rješenja.
Bez obzira jesu li naše potencijalne polaznice već imale iskustva s AI tehnologijama ili ne, naši treninzi pružaju temeljna znanja potrebna za razumijevanje AI rješenja.

Treninzi počinju 18. siječnja 2024., a završavaju 22. veljače 2024. Održavat će se dva puta tjedno, od 17:30 do 20:30 sati na engleskom jeziku. Mjesta su ograničena, stoga vas pozivamo da se prijavite što prije. Rok za prijave istječe 18. prosinca 2023.

“Tijekom ovih treninga, osim što će žene u poslovnom svijetu stjecati osnovna znanja o AI, razvit će i dublje razumijevanje uobičajenih zadataka koji se obavljaju pomoću umjetne inteligencije te sposobnost prepoznavanja usluga koje podržavaju te zadatke.
Treninzi su koncipirani kao spoj nastave s instruktorom i online materijala na LMS platformi. Praktični zadaci uključeni u treninge temelje se na modulima za učenje, a polaznice će biti poticane na korištenje sadržaja kao referentnog materijala kako bi bolje razumjele gradivo i produbile svoje znanje”, objavljuju iz VEGORA-e putem svojih stranica, a sve detalje kao i način prijave pronađite ovdje.

Objava Razvijte svoju karijeru uz besplatni online trening „Ladies in AI“ pojavila se prvi puta na V'Gradu.