Prijava

Vaša prijava

Priredbe i humanitarna akcija u centru događanja! Hribarovci slave rođendan!

['40. rođendan', 'Humanitarna akcija', 'OŠ Nikole Hribara']

Mali Hribarovci zajedno sa svim djelatnicima škole već nekoliko dana slave 40. rođendan Osnovne škole Nikole Hribara. Jučer, 5. prosinca, održana je Večer posvećena umjetnosti riječi, glazbe i plesa pod nazivom „Igrajmo se radosti”.

Večer poezije jedan je u nizu događaja kojim su obilježili rođendan svoje škole ,a nastupali su učenici viših razreda, njih ukupno 57, pod mentorstvom profesorica hrvatskog jezika Ivane Đaković, Lidije Klarić, Irene Lacković, Bernarde Lukić, Ane Matak, Antonije Vađić Žilić, te profesorice glazbene kulture Branke Kopilović. Svaki je trenutak bio posvećen ljepoti, trenutak u kojem su, kako kažu, hranili dušu.

„Lijepo je na Zemlji, dok ima na njoj pjesama niklih iz ljubavi. Blago onima, koje je pjesma upitomila, da se dadu milovati od nje. Oni su djeca nasmijana.” (S. Košutić, Djeca nasmijana)

Tako duhovno nahranjeni spremni su za završnicu u kojoj ih čeka eksplozija pjesme, plesa i radosti jer nije svaki dan ROĐENDAN!!! A to zna i sveti Nikola pa je već danas rano ujutro došao u Hribar. Velika proslava 40. rođendana OŠ Nikole Hribara održati će se 7. prosinca održavanjem priredbi u 17 i 19 sati te humanitarnom akcijom “Na krilima dječje radosti“. Sredstva prikupljena kroz humanitarnu akciju će biti donirana onkološkom odjelu Klaićeve bolnice u Zagrebu, a svoju podršku će sutra od 18 sati u školi dati i Ansambl JANE te Cheerleading klub Vegasice. HNK Gorica također podržava akciju, a Hribarovcima će se pridružiti nogometaši HNK Gorica Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir, dok će nogometaš NK Dinama Dario Špikić svoj dres ponuditi na aukciji u 18 sati.

Dobro je činiti dobro jer dobro se dobrim vraća – poručuju iz OŠ Nikole Hribara i sve vas pozivaju na proslavu svojeg 40. rođendana.

Objava Priredbe i humanitarna akcija u centru događanja! Hribarovci slave rođendan! pojavila se prvi puta na V'Gradu.