Prijava

Vaša prijava

“I njima je zima” Rotaract Velika Gorica poziva na humanitarnu akciju za velikogoričke šapice

[]

Rotaract Velika Gorica pokrenuo je humanitarnu akciju za velikogoričke šapice koje nemaju svoje domove te vas pozivaju da im se pridružite u subotu, 09. prosinca od 10 do 13 sati u Domu kulture Galženica na 2. katu (iznad knjižnice Galženica).

“Zima je pred vratima, a mnogi naši četveronožni prijatelji bez doma osjećaju njezine oštre zube. Zato smo odlučili ponovno pokrenuti humanitarnu akciju pod nazivom ”I njima je zima” i prikupiti najpotrebnija sredstva Skloništu za životinje Velika Gorica. Vaša podrška i mala gesta ljubaznosti mogu napraviti veliku razliku u životu onih koji trenutno nemaju svoj topli dom”, poručuju iz Rotaracta.

Ono što je trenutno najpotrebnije su:

  • ručnici
  • deke
  • hrana Rustican

Dobrodošle su naravno i zdjelice, igračke, krevetići grebalice, uzice ili ogrlice.

“Pomozimo zajedno našim četveronožnim prijateljima prebroditi ove teške zimske dane i ugrijati njihova skromna srca. Veselimo se vašem dolasku i podršci. Hvala vam što s nama dijelite toplinu u ovo blagdansko vrijeme. Svi zajedno činimo razliku”, dodaju.

Objava “I njima je zima” Rotaract Velika Gorica poziva na humanitarnu akciju za velikogoričke šapice pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Državno Natjecanje iz geografije