Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše pozivaju na humanitarnu prodaju kolačića za malenog Nou iz Kuča

[]

Humanitarna udruga Buvljakuše, i ove godine, ponovno će organizirati svoju tradicionalnu humanitarnu prodaju božićnih kolača. Humanitarna akcija će se održati u petak i subotu, 21. i 22. prosinca, ispred Muzeja Turopolja. Prihodi prikupljeni od prodaje kolača namijenjeni su za podršku malenom Noi Kokanoviću, dječaku iz Kuča, kojem su potrebne specijalizirane terapije za razvoj.

Noa, rođen 5. siječnja 2021., prvotno zdrav, suočio se s teškim zdravstvenim izazovima već u prvom tjednu života, uključujući sepsu i meningitis izazvane bakterijom. Dodatno, tijekom boravka u bolnici, kod njega su dijagnosticirani šum na srcu, žutica i adeno virus, što je rezultiralo tro-tjednim boravkom u jedinici intenzivne njege. Njegova borba za bolje sutra nastavlja se.

Humanitarna prodaja kolača od strane Buvljakuša postala je tradicija, a ove godine sav prihod ide za malenog Nou.

Prodaja će biti organizirana u petak, 21. prosinca, od 18:00 do 22:00, te subotu, 22. prosinca, od 12:00 do 16:00 sati, ispred Muzeja Turopolja. Pozivaju se svi da se pridruže, podrže ovu hvalevrijednu inicijativu i uživaju u raznovrsnim božićnim kolačima. Buvljakuše vas čekaju s otvorenim srcem i slatkim delicijama!

Objava Buvljakuše pozivaju na humanitarnu prodaju kolačića za malenog Nou iz Kuča pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Unošenje svjetla na blagdan Svete Lucije

Vidović: Zaspali smo