Prijava

Vaša prijava

AUKCIJA! Lackovićev dres za terapije malog Igora (5)!

['aukcija', 'donacija', 'Igor Nosić']

Igor, naš petogodišnji sugrađanin iz Gradića, s dijagnozom spastične cerebralne paralize primjer je nevjerojatne snage i volje! Unatoč tome što je tako malen, on se hrabro bori s ovim velikim  izazovom te pokazuje značajan napredak zahvaljujući svojoj upornosti u vježbanju i nizu terapija.

Početkom ove godine, Igorova obitelj pokrenula je prikupljanje sredstava za njegovu neurorehabilitaciju u poliklinici Glavić. Zahvaljujući podršci zajednice i gradskim donacijama, prikupljena su sredstva za puni ciklus terapija. Tijekom 12 tjedana, Igor je redovito pohađao terapije, svakodnevno ih dočekujući sa osmijehom.

Foto: Facebook

Nažalost, zbog dugih čekanja u zdravstvenom sustavu, Igor nije uspio dobiti rehabilitaciju na Goljaku tijekom zime, kao što se nadalo. S obzirom na to da će uskoro ponovno primiti botox, idealno bi bilo da odmah zatim započne s neurorehabilitacijom, kako bi terapije bile što učinkovitije.

Prema preporuci liječnika iz poliklinike, Igor bi trebao proći ciklus terapija od 6 tjedana, pri čemu jedan tjedan terapije stoji 1.195 eura, pa se trošak terapije penje na nešto više od 7 tisuća eura.

Kako bi se sredstva prikupila što prije, majka Iva pokrenula je aukciju na kojoj se licitira za potpisani dres legendarnog rukometaša Blaženka Lackovića. Aukcija traje do 17. prosinca u 21 sat!

Aukciji se možete priključiti putem facebook profila mame Ive:

 

Više o zdravstvenom stanju malenog Igora možete pročitati ovdje.

Sredstva se mogu donirati na sljedeće račune (uz naznaku donacija za rehabilitaciju):
Iva Nosić
HR3525030073100064290
Igor Nosić
HR6325030073221016384
Ili preko kampanje:

Objava AUKCIJA! Lackovićev dres za terapije malog Igora (5)! pojavila se prvi puta na V'Gradu.