Prijava

Vaša prijava

Predivan humanitarni Advent u Kravarskom i ove godine oduševio posjetitelje!

[]

U srcu općine Kravarsko, mještani su se okupili kako bi pokazali svoje veliko srce kroz događaj ‘Humanitarni advent u Kravarskom’. Ovaj adventski susret, održan u subotu, 16. prosinca, bio je više od običnog druženja – bio je to trenutak solidarnosti i podrške za obitelj Belačić, kojoj je zajednica odlučila pomoći.

Organiziran od strane Udruge mladih Kravarsko, događaj je bio pravo mjesto za susret lokalnih talenta i entuzijasta. Posebna zahvala upućena je izvođačima koji su svojim bogatim repertoarima uveličali večer. Nastupi KUD-a “Kravarsko”, Folklornog ansambla “Šiljakovina”, umirovljenika općine, te brojnih solo izvođača poput Ivana i Josipa Zlodija, Josipe Gvozdanić, Mateja Fridla, te drugih, oduševili su sve prisutne.

Štandovi su bili ispunjeni raznovrsnom ponudom, od tradicionalnih delicija do rukotvorina, a svaki od njih imao je svoju jedinstvenu priču. Uključene su bile i mnoge udruge poput Caritasa, DVD-a Velika Buna, Dječjeg vrtića DIDI, te mnogih drugih, koje su svojim sudjelovanjem pokazale važnost zajedništva.

Važnost ovog događaja još više dolazi do izražaja kada se uzme u obzir da bez pomoći lokalne zajednice i donacija, ovakav događaj ne bi bio moguć. Zahvalnost se stoga širi na sve, od Općine Kravarsko, Župe uzvišenja Svetoga Križa, lokalnih obrtnika i poduzetnika, do frizerskih salona i ugostiteljskih objekata. Svaki oblik pomoći, bilo da je riječ o donacijama ili fizičkoj pomoći, bio je ključan za uspjeh ovog događaja.

Voditeljica programa, Iva Kovačević, posebno se istaknula svojim profesionalnim vođenjem programa i sposobnošću da animira publiku, doprinoseći tako atmosferi topline i zajedništva.

Događaj ‘Humanitarni advent u Kravarskom’ bio je više od običnog okupljanja; bio je to znak snage i empatije zajednice koja se ujedinjuje da pomogne onima u potrebi. Slike, pohvale, pa čak i konstruktivne kritike koje su uslijedile nakon događaja, samo su dodatno motivirale organizatore da i sljedeće godine ponovno ujedine zajednicu u sličnom duhu.

Veselo očekujući sljedeći advent u Kravarskom, Udruga mladih Kravarsko zahvaljuje svima koji su doprinijeli ovom plemenitom cilju. Oni su pokazali da male zajednice mogu imati veliko srce kada je riječ o pomaganju svojih sugrađana.

Objava Predivan humanitarni Advent u Kravarskom i ove godine oduševio posjetitelje! pojavila se prvi puta na V'Gradu.