Prijava

Vaša prijava

Klub žena Pokupsko već 11 godina zaredom posjećuje i daruje socijalno ugrožene mještane

[]

Članice Kluba žena Pokupsko ponovno su pokazale svoje veliko srce kroz realizaciju projekta ‘Slatki Božić’, koji je ove godine održan po jedanaesti put. S ljubavlju i posvećenošću, članice zajednice, zajedno s volonterima iz Caritasa, podijelile su prigodne pakete i domaće kolače socijalno ugroženim stanovnicima, uključujući samačke i staračke obitelji u svojoj zajednici.

Projekt je dobio dodatnu vrijednost kroz suradnju s učenicima drugog razreda Osnovne škole Pokupsko i njihovom učiteljicom Jasminkom. Djeca su svojim rukama izradila čestitke i božićne ukrase, doprinoseći time osobnom i toplom pristupu ovogodišnjem projektu.

Caritas Sisačke nadbiskupije pridonio je donacijom higijenskih potrepština i brašna, dok je gospodin Ivan Gavran donirao konzerve i mlijeko. Klub žena iz Pokupskog pokazao je izuzetnu inicijativu kupnjom ostalih potrebnih namirnica.

Zahvalnost za ovaj projekt ide svima koji su sudjelovali i pomogli. Njihova dobrotvorna djela i trud utjelovljuju duh zajedništva i solidarnosti koji krasi Pokupsko. Organizatori i sudionici projekta izražavaju svoju zahvalnost te svim sudionicima i podržavateljima šalju želje za zdravlje, božji blagoslov i sreću za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

Projekt ‘Slatki Božić’ financijski je podržala Zagrebačka županija, čime je omogućeno da ova tradicija nastavi donositi radost i pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Objava Klub žena Pokupsko već 11 godina zaredom posjećuje i daruje socijalno ugrožene mještane pojavila se prvi puta na V'Gradu.