Prijava

Vaša prijava

Prijavite se, Grad dodjeljuje potpore udrugama, KUD-ovima, zborovima

[]

Grad Velika Gorica, u skladu s člancima 1. i 9a. Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi, te Financijskim planom Zajednice kulturno umjetničkih udruga za 2023. godinu, poziva sve članice kulturno-umjetničkih udruga na prijavu programa za sufinanciranje redovitog djelovanja za 2024. godinu. Ovaj javni poziv, objavljen od strane Upravnog odbora Zajednice dana 6. prosinca 2023., nudi ukupni iznos od 231.000 eura za podršku različitim kulturnim i umjetničkim aktivnostima.

Programi koji se mogu prijaviti za sufinanciranje padaju u četiri kategorije: Udruge koje čuvaju tradicijsku (folklornu) baštinu, zborovi i vokalni sastavi, priprema i izvođenje premijernih ili cjelovečernjih dramskih predstava, te ostale udruge koje nisu obuhvaćene prethodnim kategorijama.

Svi prijedlozi moraju biti pripremljeni u skladu s detaljnim Uputama za prijavitelje, koje su dostupne na mrežnoj stranici Grada Velike Gorice. Prijave se podnose isključivo na propisanim obrascima, koji su također dostupni na istoj web stranici.

Natječajna dokumentacija se predaje u papirnatom obliku, u zatvorenoj omotnici, putem pošte ili osobnom dostavom, s jasnom naznakom za Javni poziv. Rok za dostavu prijedloga programa traje od 21. prosinca 2023. godine do 22. siječnja 2024. godine.

Sva dodatna pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, na adresu zajednicavg@gmail.com, a sve dodatne detalje možete pogledati ovdje. 

Objava Prijavite se, Grad dodjeljuje potpore udrugama, KUD-ovima, zborovima pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Božićna akcija učenika, roditelja i osoblja škole