Prijava

Vaša prijava

Na Božić i Štefanje sve trgovine zatvorene, uz izmijenjeno radno vrijeme u šoping možete još sutra

[]

Blagdansko radno vrijeme trgovina u Velikoj Gorici donosi nekoliko promjena za Badnjak, Božić i Štefanje. Ako još niste obavili kupovinu, imate priliku danas i sutra na Badnjak, iako se preporučuje da se naoružate strpljenjem zbog mogućih gužvi.

Stop Shop trgovine će raditi do 15 sati u nedjelju, dok će Plodine biti otvorene do 18 sati.

Na Badnjak će većina trgovina biti otvorena, uz različito radno vrijeme. Eurospin će raditi do 18 sati, Kaufland do 16 sati, a Konzumove trgovine će pratiti posebno radno vrijeme. Super Konzum u Ulici Marina Getaldića i trgovina u Robnoj kući te Kurilovcu radit će od 8 do 15 sati, dok će trgovina u Magdalenićevoj biti zatvorena.

SPAR supermarket na Trgu kralja Petra Krešimira IV radit će do 17 sati, kao i INTERSPAR hipermarket u Rakarskoj, dok će SPAR u Ulici Matice hrvatske zatvoriti u 14 sati. Navedene poslovnice također neće raditi ni na Božić ni na Štefanje.

Trgovina KTC-a, kao i poslovnice Lidla u Sisačkoj i Ulici kneza Ljudevita Posavskog, bit će zatvorene na Badnjak, Božić i Štefanje.

Objava Na Božić i Štefanje sve trgovine zatvorene, uz izmijenjeno radno vrijeme u šoping možete još sutra pojavila se prvi puta na V'Gradu.