Prijava

Vaša prijava

Turopoljski heroji ponovno na djelu – vatrogasci u ulozi Djeda Božićnjaka darivali svu djecu Turopolja

[]

Turopoljski vatrogasci su još jednom pokazali veliko srce i duh zajedništva prigodom blagdana. Tradicionalnom posjetom svim ulicama Turopolja, kao i djece tog područja, odlučili su u ulozi Djeda Božićnjaka darivati osmijehe i radost najmlađima.

Iako su obično rezervirani za hitne situacije, vatrogasci su se pretvorili u Božićne heroje. Iznimna suradnja i entuzijazam članova vatrogasnih društava omogućili su da se svako dijete osjeti posebnim, dobivajući svoj dar prije vremena.

Posjet Djeda Božićnjaka je ranije ove godine bio moguć zahvaljujući velikodušnom sponzorstvu gospodina Wolfa, čiji je nesebični doprinos omogućio nabavku poklona za svu djecu. Osim toga, organizacijski poduhvat ne bi bio moguć bez nevjerojatne podrške i angažmana Baka Mraz, odnosno članica Društva žena TUR, Turopolje. Njihova uloga u organizaciji je bila neprocjenjiva, a zahvalnost prema njima je neizmjerna.

Iako su Djed i njegovi pomoćnici posjetili većinu domova, veliko gostoprimstvo mještana produžilo je ovaj divan trenutak, pa su paketići za sve koji nisu bili kod kuće ili su propustili posjet ostali na sigurnom u vatrogasnom domu. Blagdansko darivanje turopoljskih vatrogasaca je postalo neizostavan dio lokalne tradicije te je svake godine prilika za zajedništvo i radost među najmlađima.

Objava Turopoljski heroji ponovno na djelu – vatrogasci u ulozi Djeda Božićnjaka darivali svu djecu Turopolja pojavila se prvi puta na V'Gradu.